tirsdag 13. oktober 2009

Genser til mini...

Endelig har også jeg kommet så langt som til å feste trådene på kjekkasgenseren fra Pickles(har du ikke vært innom der enda er det virkelig tida verd!)! Leste på et forum om ei som hadde strikket den på to kvelder, så da var det prosjektet for meg mente jeg. Men her har det tatt over to uker!!!
Men resultatet blei bra likevel, og mini er også ganske fornøyd, sjøl om han absolutt IKKE vil prøve mer! Har strikka den i Viking sin sportsragg.4 kommentarer:

 1. Hei og takk for kosselig kommentar på bloggen min :) Så mye fint du lager! Kjekkasgenseren er jo veldig søt da. Likte også høstbildet ditt!

  SvarSlett
 2. Kor blei det av elgen på magen??

  SvarSlett
 3. Heisann, ser du staar paa med haandarbeid! Saa flink du er... Etter maratonstrikkinga av den mariusgenseren har jeg ikke roert haandarbeid! Hehe ikke fordi jeg ble lei altsaa, har bare ikke komt igang med noe... Og har mye aa styre med her nede ogsaa, saa det er ikke saa mye tid aa avse til saant dessverre... Men jeg skal ta det igjen naar jeg kommer hjem da vettu! Den genseren du har laga ser utrulig deilig ut da!! Tenker mini kommer til aa nyte den, sjoel om han ikke akkurat uttrykker det i ord... Jaja, stor klem til alle dere 4 fra varmen ;o)

  SvarSlett
 4. Åh, den blei skikkelig fin! Har sett en del på den oppskriften, gleder meg til vår kjekkas kan ha en sånn en:)
  Pickles har så mange fine oppskrifter ja, helt enig;)

  SvarSlett

Heia, legg gjerne igjen noen ord, det er kjekt;)