tirsdag 15. september 2009

Takk til Elisabeth;)

Stor energi, masser av pågangsvilje, åpent hus og et enormt stort salgsbehov!!!

Her kommer endelig reultater for min del også, -tenk at noen klarer å sitte på mange timers lang hobbykveld, og likevel ikke komme igang med noe før en er kommet heim!!!Her: en serviett, et lerrett og en første hyllest til høsten som er i farta!

Takk igjen!

7 kommentarer:

 1. flott hyllest til høsten! Nyyydelige farger, sånt bilde ville jeg også ha hatt på veggen :-D

  SvarSlett
 2. Det ble jo kjempe lekkert.
  Hyggelig at du vil være med i min lille julegavekalenderlotteri. Kanskje lykke står deg bi:)
  Ha en god dag:)

  SvarSlett
 3. Hei, da er serien avgjort og oppgjørets time for garnveddemålet er kommet. Jeg fant deg ikke på Hobbyboden, derfor måtte jeg lete etter deg på bloggen din. Gjennom trekning er det slik at nøstet du veddet skal sendes til Kate. jeg har ikke lyst til å legge ut fullt navn og adresse til Kate her, men hvis du kan sende meg en mail på anitakvz krøllalfa online dott no så kan jeg sende deg adressen. Ha en flott dag, klem fra AnitaK

  SvarSlett
 4. Nydelig bilde, høsten er en av mine fire yndlingsårstider;-) Takk for hyggelig besøk i reiret mitt. Du husker nok rett, jeg har hatt en blogg tidligere. Jeg mista inspirasjonen en stund, også var jeg litt i tvil om dette med å legge ut bilder av ungene og meg selv på nettet, så det endte med at jeg slettet hele greia og ventet et års tid før jeg kjente lysten komme tilbake. Veldig mye fint her inne, jeg likte særlig godt bleiekaka, dåpskjolen og Klukka - du har ikke et bilde av deg selv med kjolen på vel? Apropo det med bilder på nettet så kan man jo gjøre det mer diskret ved å kutte hodet;-)

  SvarSlett
 5. Øy du! Du har glømt å legga inn bilde av kjolen du sydde te fellesbursdagen 30.aug..! Du må inn alt du lage her, syns eg!! :)

  SvarSlett
 6. Heisann Heidi! Bildet blei jo knallbra, vi må få til en hobbykveld snart igjen!;O)

  SvarSlett

Heia, legg gjerne igjen noen ord, det er kjekt;)