fredag 22. mai 2009

Dåpskjole:)

---
Teppet blei til en dåpskjole (selvfølgelig i GOD tid før dåpen!), og da jeg blei strålende fornøyd med resultatet ender det nok med at jeg begynner på et nytt teppe over sommeren. Like greit det, da får jeg strikke med bomullsgarn i sommer uten dårlig samvittighet;)Altså; dåpskjole etter eget mønster, strikket på pinne 6mm(da går det an...) med ullteppegarnet fra gjestal!


7 kommentarer:

 1. Så du syns 2 timar før møte begynte va i GOD tid før??? :P Jaja.. Kjolen så va under, va ikkje ferige 2 timar før.... Någen så har gode nerver....... Hadde kje eg hatt! Men, litle fadderbarnet mitt va heilt nydelige i den kjolen!! :D Du e kjempeflinke så får det te!! Hadde kje eg klart!

  Ha ei god helg videre, lillesøs! Å hels familien! :) Klem frå stolte tantå i Oslo.. (Sfj nå, men..)

  SvarSlett
 2. Den tulla, og kjolen,-er altså SÅ nydelig!!!!! Og gratulerer med dåpen! Hvem var faddere forresten? Mister helt oversikt over alt mulig her ute... Ringt sku jeg gjort for læng sia også, samvittigheten har ikke helt ferie. Bare litt trøblete sia jeg stort sett er i byen på ettermiddagen(andakt, frokost og alltid noe å fixe først) -og da sover dere! Nå skal jeg prøve ut min nyinnkjøpte oljemaling, og senere idag lage en bildekolasj til veggpryd. Er tanken hvertfall ;o) Hils gubben og minn mini på kin eg e.. Klem

  SvarSlett
 3. Så fint du la ut bilde av kjolen. Klarte jo å gå glipp av den på dåpsdagen hennes, så håpa på et bilde eller to på bloggen din. Må bare ta hatten av jeg. Du er fabelaktig flink! Den var helt nydelig!
  Klem Ann-Ingeborg

  SvarSlett
 4. Det var litt av en bragd, og kjolen ble jo nydelig.

  SvarSlett
 5. Så nydelig dåpskjole du har laget,så morsomt at den rett og slett ble til underveis c",)

  SvarSlett
 6. Så flott!!
  Deilig å kunne lage noe slikt! Ellers mye flott å se i bloggen din, tenker jeg får oppdatere i løpet av helga, har mye liggende nå som skal tas bilder av.....
  God helg!

  SvarSlett

Heia, legg gjerne igjen noen ord, det er kjekt;)